Stealth, stealth en nog eens stealth…

4
45

Filmpjes en nieuwsflashes
Grafisch is alles weer tot in de puntjes afgewerkt: lichteffecten, rook, vuur, wapperende doeken en natuurlijk heel de omgeving op zichzelf zien er echt prachtig uit. De tussenfilmpjes aan het begin of einde van een level doen je soms watertanden. De korte nieuwsflashes vertellen wat er allemaal gaande is in de wereld, voortgaand op jouw acties. Toch konden we enkele kleine minpunten vaststellen in de afwerking. Zo bewegen de lippen van de personages tijdens de in-game conversaties niet. Hierdoor staan de figuren bijna levenloos tegenover elkaar. Voor de eigenaars van de SOCOM-headset is er ook nog goed nieuws, want zij krijgen de orders die Sam krijgt van Lambert rechtstreeks via hun oortje en dat maakt het allemaal nog realistischer.

Splintercell_PT_4.jpg

Prachtige lichteffecten

Panodra Tomorrow bevat ook nog een on line mode. Bij deze spelmode wordt Sam Fisher even opzij geschoven en maakt hij plaats voor twee huurlingen en twee spionnen. De spionnen hebben dezelfde kwaliteiten als Sam en moeten ook gelijkaardige opdrachten uitvoeren als in de singleplayer. De huurlingen aan de andere kant zijn helemaal anders. Je speelt dit vanuit het First Person View, in tegenstelling tot het Third Person View bij de spionnen, zodat je een echte shooter krijgt en dus ook sneller kan reageren. Ze beschikken eveneens over een zaklamp om de donkere plaatsen de onderzoeken. Er ontstaat met andere woorden een soort kat-en-muisspelletje waar de spanning vanaf druipt.

Splintercell_PT_5.jpg

Gotcha…!

Conclusie
Splinter Cell: Pandora Tomorrow kiest voor het zekere. Het biedt meer van hetzelfde, maar stelt hierbij niet teleur. Het sterke verhaal en de afwerking zorgen ervoor dat je iets meer dan tien uur op het puntje van je stoel kan gamen, maar je moet er wel rekening mee houden dat Stealth voor een hoop ’trial & error’ gameplay zorgt. De on line mode is een aangename toevoeging die ons zeker kan bekoren en van deze game een echte topper maakt.

Officiële site van het spel: www.splintercell.com/uk/
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft

Adviesprijs
27,99 euro
1
2
3
Vorig artikelWord-macro’s (2): Onder de motorkap
Volgend artikelVeellezers

4 REACTIES

Reacties zijn gesloten.