Muziek en video op topniveau

0
91


Pioneer DV-868AVi bedieningspaneel

De achterkant van het toestel biedt twee SCART-aansluitingen, een digitale optische en een coaxaansluiting, de HDMI-aansluiting, twee s-video-, vier componentvideo-, twee gewone stereo- en de analoge 5.1-connectoren en twee i.Link (Firewire)-aansluitingen. Ook hier is het netsnoer loskoppelbaar en voorzien van zowel een aarding als netfilters aan beide uiteinden.


Pioneer DV-868AVi aansluitingen

Bediening
Het instellingenmenu van de 866 is exact hetzelfde als bij de 668. Helaas betekent dat, dat de 868 net zoals zijn kleinere broer de overnamefrequentie voor de subwoofer vast op 100 Hz heeft staan en je dat dus niet kunt instellen. Het schakelen tussen de diverse schijflagen van een sacd (cd, sacd stereo en sacd multichannel) kun je ook hier niet tijdens het spelen doen: je moet alles stilleggen en het veranderen in het spelerinstellingenmenu.


Pioneer DV-868AVi afstandsbediening

De 868 staat net zoals zijn kleine broertje vast ingesteld op dvd-audio: de keuze om zo’n schijfje als dvd-video af te spelen is uitgegrijsd in het instellingenmenu en dus niet beschikbaar. De afstandsbediening is dezelfde als die van de 668, met knoppen die wellicht te klein zijn voor mensen met nogal dikke vingers. Ook hier ontbreekt een zoom-functie bij het afspelen.

1
2
3
Vorig artikelDertig klassieke C64 videogames eenvoudig aan te sluiten op de tv
Volgend artikelWord-macro’s: eenvoudiger dan je denkt