Nieuws lezen op je desktop

3
671

Categorie III: op Internet Explorer gebaseerde RSS-readers

1. Hotbot – www.hotbot.com/tools/
Op deze website kan je de "Hotbot Desktop" downloaden, een hele mond vol voor een knoppenbalk. De knoppenbalk nestelt zich keurig onder de adresbalk van Internet Explorer. Op deze knoppenbalk vind je een knop RSS-feeds. Klik je hierop, dan wordt de inhoud van het linkerpaneel waar normaal je favorieten staan, vervangen door de lijst met je RSS-feeds. Verder herken je ondertussen de vertrouwde opbouw in drie delen.

Boven in het linkerpaneel twee knopjes: Add en Manage. Add opent een invulvak voor het adres van een nieuwe RSS-feed, Manage laat je de keuze tussen het verwijderen van een site of de sites te sorteren. In het bovenste paneel vind je rechts de lijst met de verschillende items, klik je op één ervan, dan verschijnt onderaan de inhoud van deze feed.
Samenvatting: ook dit is weer zo’n recht-toe, recht-aan programma zoals SharpReader. Geen toeters en bellen en alles werkt keurig naar behoren.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelDe slimmere telefoon
Volgend artikelNieuwe iPAQ’s voor verschillende marktsegmenten
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

3 REACTIES

  1. FeedDemon is wel beschikbaar in het Nederlands. En kan sinds kort ook gebruikt worden voor podcasting. Echt een aanrader.

Reacties zijn gesloten.