Guillemot Maxi TV Video 3

Tv-tuners voor je pc

2

De Maxi TV Video 3 van Guillemot beschikt over de verplichte kabeltv-aansluiting en liefst drie video-ingangen voor onder andere een videorecorder.

We vinden het jammer dat Guillemot voor S-Video de benodigde kabels niet meelevert. De installatie verloopt erg vlot en de tv-kanalen worden meteen gedetecteerd. Bij onze geteste versie zit een infrarood afstandsbediening die er voor zorgt dat de bediening van de Maxi TV uiterst luxueus verloopt, al had de kabellengte van de ontvanger wat royaler gemogen. Teletekst werkt zoals het hoort en kan je bedienen door gewoon te klikken op de paginanummers. Voor de rest biedt de Maxi TV de standaardfuncties zoals aanpassen van de kleuren en het verplaatsen van posten. We namen ook enkele stukjes video op en die bleken van voldoende kwaliteit te zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een website.

Conclusie
De Guillemot Maxi TV Video 3 is vooral dankzij de meegeleverde afstandsbediening een aanrader maar je betaalt daarvoor wel een hogere prijs.
Systeemvereisten
BP-166 of hoger, Win95 of 98 of hoger, SVGA-kaart met 2 MB of meer.

2 REACTIES

  1. Ik heb juist hetzelfde probleem, het is tot hiertoe nog altijd niet gelukt
    om het juiste stuurprogramma te vinden.als het lukt hou ik je op de hoogte.
    Groeten Patrick

  2. Ik werkte onder win98 met maxi tv video3 en het lukt me niet om hem werkend te krijgen op Winows XP. Foutmelding sunmapls_ip_ebp_16 in dll kernel32.dll. Weet iemand waar ik dit kan updaten.

    Louis

Comments are closed.