Digitale videocamera’s

0
16

videocamera_sharp_vlpd6s
Deze Sharp wordt geleverd met een externe richtmicrofoon die een plaatsje krijgt bovenop de camera. Een unieke mogelijkheid is dat het lcd-scherm met behulp van een speciale kabel ontkoppeld kan worden van de camera. Daarbij werd de basisbediening in het lcd-scherm geïntegreerd zodat de controle over de camera blijft bestaan. Het nut daarvan zien wij echter niet meteen in, temeer omdat ook een gewone afstandsbediening wordt meegeleverd. Voor het opslaan van foto’s beschikt de Sharp over een slot voor SmartMedia-opslagkaartjes. Op naar de prestatiescore en dan weet de Sharp VL-PD6S zich maar matig uit de slag te trekken. Vooral de onscherpte bij het zoomen is daar verantwoordelijk voor.

Conclusie
Net zoals z’n goedkopere broertje de VL-PD3S lijkt de VL-PD6S ons wat te hoog geprijsd. Hij heeft wel enkele leuke extra’s maar voor dit geld verwachten we toch wat meer. Vooral een dv-ingang had één en ander goed kunnen maken.
Vorig artikelDigitale videocamera’s
Volgend artikelDigitale videocamera’s
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.