Robuuste externe schijf met usb-c

0
37
Lacie, een merk van Seagate Technology, heeft een nieuwe Rugged-schijf met usb-c kabel voor een eenvoudiger gebruik en snellere doorvoersnelheden.

De robuuste LaCie Rugged USB-C drive is uiteraard compatibel met met de vorige versie van usb. Een usb 3.0/2.0 type A adapter wordt meegeleverd.

De eveneens meegeleverde usb-c kabel werkt zoals alle dergelijke kabels in beide richtingen. Je hoeft dus niet meer na te denken hoe je hem in je pc of laptop steekt. Eén kabel is voldoende om de schijf van stroom te voorzien. De schijf heeft geen aparte stroomkabel nodig.

Via usb-c zijn doorvoersnelheden tot 130 MB/s mogelijk. Deze externe schijf werkt zowel met pc als Mac. De LaCie Rugged USB-C is bestand tegen druppels, schokken, stof en regen volgens de IP54-specificatie.

De Rugged USB-C drive is verkrijgbaar in capaciteiten van 1TB (€149,99), 2TB (€209.99) en 4TB (€279.99). LaCie geeft er twee jaar garantie op.

LaCie Rugged usb-c

LaCie Rugged usb-c (© ; licentie: )

Foto van LaCie
Website: LaCie België Website: LaCie Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKrachtige dual-band wifi extender
Volgend artikelDual-sim selfie smartphone
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.