Full HD monitoren met breed kleurengamma

0
52
MMD, het bedrijf dat wereldwijd Philips monitoren verdeelt, kondigt twee monitoren aan met UltraColor-technologie voor een betere kleurweergave: de 246E7QDAB en de 276E7QDAB hebben een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels.

De nieuwe Philips 246E7QDAB is een 23,6-inch (59,9 cm) beeldscherm, terwijl de nieuwe 276E7QDAB monitor een schermdiagonaal heeft van 27 inch (68,6 cm). Beide monitoren maken gebruik van W-Led Backlighting en IPS-technologie.

Beide modellen bieden een 16:9 Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, een helderheid van 250 cd/m²; een contrastverhouding van 1000:1 en een kijkhoek van 178 graden horizontaal en verticaal.

UltraColor technologie zorgt voor een breder kleurgamma en de beeldschermen kunnen daardoor volgens de fabrikant natuurlijkere groene kleuren, levendigere rode kleuren en diepere blauwe kleuren weergeven.

De monitoren hebben geen aanraakknoppen, maar een EasySelect-schakelaar op de achterzijde om de instellingen aan te passen. Ze zijn ook uitgerust met slimme technologieën zoals SmartContrast, Flicker-free, Economy mode en SmartImage Lite en hebben een MHL-kabel waarmee gebruikers foto’s en video’s direct naar het beeldscherm kunnen streamen. Ook hebben ze twee ingebouwde luidsprekers (2 x 3 watt).

Philips E7QDAB-serie

Philips E7QDAB-serie (© ; licentie: )

De Philips 246E7QDAB en 276E7QDAB monitoren zijn vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk €189 en €269.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMultifunctionals voor thuisgebruik
Volgend artikelZakelijke laptop in licht en stijlvol ontwerp
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.