Draagbare batterij met ingebouwde zonnecellen

0
61
De Deense fabrikant Sandberg A/S introduceert een draagbare batterij die via een USB-poort of de ingebouwde zonnecellen wordt opgeladen en die je aan de achterkant van een mobiele telefoon kan bevestigen om deze van extra batterijduur te voorzien.

De Solar PowerBack 3000 van Sandberg is een dunne back-upbatterij met een capaciteit van 3000 mAh. Je kan de batterij gewoon aan de achterkant van je mobiele telefoon bevestigen om extra batterijtijd toe te voegen als de batterij van je mobieltje leeg is.

De Solar PowerBack 3000 kan je opladen via het stroomnet en de microUSB-aansluiting. Is er geen stopcontact in de buurt, dan kan je de back-upbatterij ook opladen via de ingebouwde zonnecellen.

Sandberg levert de PowerBack 3000 in twee versies: een versie met een micro-USB-connector die compatibel is met de meeste mobiele telefoons met een gecentreerde laadconnector en die maximaal 165 mm hoog zijn. De tweede versie heeft een Lightning-connector en is compatibel met de iPhone 5, 6 en SE.

Sandberg PowerBack 3000

Sandberg PowerBack 3000 (© ; licentie: )

De Sandberg Solar PowerBack 3000 Lightning kost €51,99, terwijl de Solar PowerBack 3000 MicroUSB €44,99 kost. Sandberg geeft 5 jaar garantie op deze producten.

Foto van Sandberg
Website: Sandberg
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPanoramische video’s registreren in 4k
Volgend artikelPiepkleine soundbar met groot vermogen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.