Panoramische bewakingscamera

0
33
D-Link breidt het mydlink Home-assortiment uit met een bewakingscamera die panoramische beelden kan vastleggen in HD 720p-formaat.

Het D-Link mydlink Home systeem bestaat uit drie productcategorieën die allemaal samenwerken en bediend kunnen worden met een en dezelfde mydlink Home app voor smartphone en tablet: Music Everywhere (multimedia), Domotica (home automation) en Huis Beveiliging. Eerder testten we al de mydlink DCH-107KT beveiligingsoplossing.

D-Link voegt nu de eerste 180° panoramische HD-camera toe aan het mydlink Home-aanbod. Dankzij de brede kijkhoek registreert de camera alle activiteiten in een ruimte zonder dat het nodig is om de camera te draaien of extra camera’s te installeren.

De DCS-8200LH neemt op in HD 720p en gebruikt ‘De-Warping’ Technologie voor videobeelden met minder ruis. De beveiliginscamera biedt ook nachtzicht: de ingebouwde IR LED’s maken tot 5 meter zicht in complete duisternis mogelijk.

De DCS-8200LH slaat beeldmateriaal op op een microSD-kaart in de camera als er beweging of geluid wordt waargenomen. De camera maakt verbinding met het Wi-Fi-netwerk in huis en opgeslagen video’s kunnen overal ter wereld met een smartphone of tablet worden geopend.

De Panoramic HD Camera kan gebruikt worden als onderdeel van het mydlink Home-systeem. Hij kan automatisch met opnemen starten wanneer een raam- of deursensor beweging detecteert of automatisch het licht inschakelen bij detectie van een ongebruikelijke beweging.

D-Link DCS-8200LH Panoramic HD Camera

D-Link DCS-8200LH Panoramic HD Camera (© ; licentie: )

De D-Link DCS-8200LH Panoramic HD Camera is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van €189,95.

Vorig artikelKleine draadloze All-in-One printer
Volgend artikelCompacte nas met hardware-encryptie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.