Budget-smartphone met 5-inch scherm

0
32
Sony Mobile lanceert een gebruiksvriendelijke en betaalbare smartphone met een 5-inch scherm, een quad-core processor en Android 6.0 (Marshmallow) als besturingssysteem.

De nieuwe Xperia E5 van Sony is uitgerust met een MediaTek MT6735 quad-core processor, 1,5 GB RAM en een intern geheugen van 16 GB. De opslagcapaciteit is uit te breiden met een microSD-kaart tot 200 GB.

Het 5-inch lcd-scherm van deze budget-smartphone heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. De Xperia E5 meet 144 x 69 x 8,2 mm en weegt 147 gram. De smartphone heeft een 2700 mAh batterij die volgens sony tot twee dagen meegaat op één lading.

Sony heeft de Xperia E5 voorzien van de eigen cameratechniek. De 13MP HDR camera op de achterzijde beschikt over slimme functies als automatische scèneherkenning, waarmee steeds de geschikte camera-instellingen worden geselecteerd. Voor selfies heeft de smartphone een 5MP camera met flitser op de voorzijde. Foto’s en video’s kan je met de “Share”-knop onmiddellijk uploaden naar sociale media.

De Xperia E5 ondersteunt 4G, NFC en Wi-Fi 802.11a/b/g/n. De smartphone heeft Android 6.0 (Marshmallow) als besturingssysteem.

Sony Xperia E5 smartphone

Sony Xperia E5 smartphone (© ; licentie: )

De Sony Xperia E5 is begin juli 2016 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van €199.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelThuis bewaken met Wi-Fi en Z-Wave sensoren
Volgend artikelRandapparatuur en bestanden delen tussen twee laptops
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.