Gunstig geprijsde ssd met hoge capaciteit

0
44
Samsung breidt zijn 750 EVO budget-serie Solid State Drives uit met een ssd die een opslagcapaciteit biedt van 500 GB.

Samsung ïntroduceerde in de 750 EVO reeks Solid State Drives eerder al ssd’s met 120 GB en 250 GB opslagcapaciteit. Nu lanceert de fabrikant een variant met 500 GB opslagruimte.

De nieuwe 750 EVO SSD is voorzien van NAND-technologie. Samsungs eigen TurboWrite zorgt voor hogere schrijfsnelheden met behulp van de schrijfbuffer in de ssd. De ingebouwde MGX-controller en de TurboWrite-technologie garanderen lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 540 MB/s en 520 MB/s.

Om gemakkelijk en snel over te stappen van de traditionele harde schijf naar de 750 EVO ssd ontwikkelde Samsung Data Migration and Magician-software. Samsungs Data Migration software biedt een krachtige kloonmethode waarmee je je gegevens kunt verhuizen. De Magician software vereenvoudigt het ssd-beheer, zodat ook beginners de prestaties en levensduur van de ssd’s kunnen optimaliseren.

Net als de andere ssd’s in deze serie is de 750 EVO 500 GB uitgerust met AES 256-bit hardware encryptie die ervoor zorgt dat data veilig wordt opgeslagen.

Samsung SSD 750 EVO 500 GB

Samsung SSD 750 EVO 500 GB (© ; licentie: )

De Samsung 750 EVO 500 GB SSD (MZ-750500) is vanaf eind mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van €169,95.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRouter met volgende generatie Wireless-AC
Volgend artikel2-in-1 laptop met 360° scharnierend scherm
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.