Externe harde schijf biedt tot 6 TB opslagruimte

0
69
Toshiba introduceert met de Canvio for Desktop een externe harde schijf voor gebruik met pc of laptop die een opslagcapaciteit biedt tot 6 TB. Ze maakt gebruik van USB 3.0-technologie voor snelle gegevensoverdracht.

De Canvio for Desktop van Toshiba is de opvolger van de Canvio Desk. De nieuwe externe harde schijf heeft een compact ontwerp in pianozwart en is zowel staand als liggend te gebruiken.

De Canvio for Desktop is verkrijgbaar met opslagcapaciteiten van 2, 3, 4, 5 en 6 TB. Ze is uitgerust met een usb 3.0-aansluiting voor snelle overdracht van gegevens tussen computer en externe harde schijf.

Met de voorgeïnstalleerde NTI Backup Now EZ-software is het mogelijk automatisch back-ups te maken. De externe harde schijf heeft een eco-uitschakelfunctie waarmee de schijf wordt uitgeschakeld zodra de aangesloten pc wordt uitgezet.

De Canvio for Desktop harde schijven zijn NTFS-geformatteerd voor Windows 10, Windows 8.1 en Windows 7 en worden geleverd met een NTFS-driver voor Mac.

Toshiba Canvio for Desktop

Toshiba Canvio for Desktop (© ; licentie: )

De Toshiba Canvio for Desktop externe harde schijven zijn vanaf half mei verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €109,99.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMicroSD-kaartje geschikt voor 4K UHD-video’s
Volgend artikelMicro USB kabel die in twee richtingen werkt
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.