Oortjes in geborsteld metaal

0
177
Fresh ’n Rebel, fabrikant van accessoires voor smartphones en tablets, lanceert een compacte en lichte oortelefoon die omgevingsgeluiden dempt en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Lace Earbuds zijn nieuwe oortjes van Fresh ’n Rebel in een compact en licht ontwerp. Ze hebben een gesloten metalen behuizing die omgevingsgeluiden in de trein, het vliegtuig of de auto dempt. De oortjes worden geleverd met drie formaten zachte oordopjes voor een perfecte pasvorm.

De Lace Earbuds zijn uitgerust met 9,2 mm drivers en bieden een frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz. De oortjes hebben een platsnoer met een geïntegreerde afstandsbediening, waarmee je een nummer kunt pauzeren of een telefoonoproep beantwoorden.

iPhone-, iPad- en iPod-gebruikers kunnen de uitgebreide functies van de afstandsbediening gebruiken, zoals het aanpassen van het volume, nummers overslaan en snel vooruitspoelen.

Fresh ’n Rebel Lace Earbuds

Fresh ’n Rebel Lace Earbuds (© ; licentie: )

De Fresh ’n Rebel Lace Earbuds (3EP100) hebben een adviesprijs van €19,99 en zijn verkrijgbaar in de kleuren Peppermint, Cupcake, Indigo, Army en Ink.

Vorig artikelTaakgerichte zakelijke communicatie
Volgend artikelMakkelijk verplaatsbare Bluetooth speaker
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.