Android-tablet met 10-inch Full HD ips-touchscreen

0
52
Acer lanceert met de Iconia Tab 10 een nieuwe Android tablet die is uitgerust met een 10-inch Full HD-scherm met IPS-technologie. Het touchscherm is volgens de fabrikant 2,5x gevoeliger dan een normaal touchscreen.

De nieuwe Iconia Tab 10 van Acer wordt aangedreven door de MediaTek 64-bits quad-core processor MT8163A en heeft Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem. De tablet heeft 32 GB geheugen aan boord dat je kan uitbreiden tot 128 GB met behulp van een micro-sd kaartje. Het werkgeheugen bedraagt 2 GB.

De Iconia Tab 10 is uitgerust met een 10-inch Full HD-scherm met IPS-technologie. Het Acer Precision Plus-touchscreen is 2,5x gevoeliger dan normale touchscreens dankzij het gebruik van kleinere sensoren. Daardoor kan je er ook met een gewoon potlood op schrijven of schetsen, en niet alleen met een speciale styluspen.

Aan de voorzijde zitten vier luidsprekers met DTS-HD Premium Sound audiotechnologie. De tablet biedt ook 5.1 surround sound bij gebruik van een hoofdtelefoon. Met de MediaMaster-toets aan de zijkant kan je snel de beste video- en audio-instellingen selecteren bij verschillende gebruiksscenario’s.

De Iconia Tab 10 heeft een 2MP-camera aan de voorzijde en een 5MP-camera met autofocus aan de achterkant. De tablet heeft een micro-HDMI-poort en ondersteunt ook Wireless Display. Volledig opgeladen biedt de 6100mAh Li-ion batterij een autonomie tot 8 uur.

Acer Iconia Tab 10

Acer Iconia Tab 10 (© ; licentie: )

De Iconia Tab 10 meet 25,9 (h) x 16,7 (b) x 0,89 (d) mm en weegt 529 gram.

De Acer Iconia Tab 10 (A3-A40) is in mei verkrijgbaar en heeft een adviesprijs vanaf €229.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRouter met zes inklapbare antennes
Volgend artikelSlim alarmsysteem met app-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.