Router met zes inklapbare antennes

0
46
Leverancier van netwerkproducten TP-Link introduceert de Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router met zes inklapbare antennes die gecombineerd 3200 Mbit/s leveren in de 5 GHz wifi-frequentieband en 600 Mbit/s in de 2,4 GHz band.

De nieuwe TP-Link Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router router heeft een theoretische maximale draadloze doorvoersnelheid van tweemaal 1300 Mbit/s in de 5 GHz wireless-ac wifi-frequentieband en eenmaal 600 Mbit/s in de 2,4 GHz wireless-b/g/n frequentieband. Dankzij de zes inklapbare antennes kan deze router tegelijkertijd drie wifi-kanalen bedienen.

Met de Smart Connect-functie sluit je snel meerdere apparaten tegelijkertijd aan op deze tri-band router, zonder dat die elkaars prestaties beïnvloeden. De router probeert zelf de ideale frequentieband te kiezen voor elk apparaat. Apparaten die om meer bandbreedte vragen, zoals online 4K HD-streaming of multiplayer online gaming, worden toegewezen aan één van de 5 GHz-banden.

Een krachtige dual-core cpu met een kloksnelheid van 1 GHz en drie aparte wifi-chips zorgen voor zo hoog mogelijke prestaties. Deze router heeft ook vier Gigabit lan-poorten, één Gigabit wan-poort, één usb 3.0-aansluiting en één usb 2.0-connectie.

De zes antennes ondersteunen beamforming-technologie. Daarmee wordt het draadloze signaal actief gericht op het verbonden apparaat, voor een betrouwbaardere verbinding.

Gedetailleerde specificaties van de C3200 vind je op de website van TP-Link.

TP LINK Archer C3200 router

TP LINK Archer C3200 router (© ; licentie: )

De TP-Link Archer C3200 Tri-Band Gigabit router kost 229 euro.

Vorig artikelAndroid-tablet heeft formaat van kleine tv
Volgend artikelAndroid-tablet met 10-inch Full HD ips-touchscreen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.