Mobiele harde schijf met tot 3 TB opslagcapaciteit

1
50
Toshiba Storage Peripherals Division breidt de Canvio reeks harde schijven uit met de Canvio Ready. Deze nieuwe externe harde schijf biedt tot 3 TB aan opslagruimte in een draagbaar ontwerp.

De Toshiba Canvio Ready is een 2,5-inch externe harde schijf in een compacte zwarte behuizing met een elegant stippenpatroon. Het kleinste model (500 GB) meet 119 x 80 x 15 mm, het grootste model (3 TB) 119 x 80 x 21,5 mm.

De Canvio Ready draagbare harde schijf gebruikt een ramp load-ontwerp om beschadiging van de schijf bij mobiel gebruik te voorkomen en een schoksensor die de stroom uitschakelt om gegevens te beschermen bij fysieke belasting.

De Canvio Ready is uitgerust met een USB 3.0-aansluiting. De mobiele harde schijf biedt overdrachtssnelheden tot 5 Gbit/s en is tevens compatibel met USB 2.0-poorten. De externe harde schijf is plug & play en kan je direct gebruiken zonder dat je software dient te installeren. Ze is verkrijgbaar met opslagcapaciteiten van 500 GB, 1 TB, 2 TB en 3 TB.

Toshiba Canvio Ready

Toshiba Canvio Ready (© ; licentie: )

De nieuwe Toshiba Canvio Ready externe harde schijven zijn medio september verkrijgbaar. De adviesprijzen bedragen 55 euro voor 500 GB, 69 euro voor 1 TB, 99 euro voor 2 TB en en 189 euro voor 3 TB.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPEAQ is een nieuw merk IT-producten van Media Markt
Volgend artikelDe eerste Medion desktop-pc met Windows 10 bij Aldi
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.