Evohome zoneregeling met geïntegreerde wifi

0
68
Honeywell, fabrikant van verwarmingsregelaars, introduceert evohome Wi-Fi, een warmteregelingssysteem waarbij de verbinding met het internet standaard in het bedieningspaneel van de zoneregeling geïntegreerd is. Dit vereenvoudigt de installatie omdat een extra component, de internet gateway, niet langer nodig is.

We testten onlangs het evohome warmteregelingssysteem van Honeywell. Met evohome kun je de centrale verwarming in huis in elke kamer apart regelen via het evohome bedieningspaneel of vanop afstand via de gratis app voor smartphone of tablet. Dankzij een preciezere warmteregeling bespaar je volgens de fabrikant tot 40% op je verwarmingsrekening.

Het warmteregelingssysteem van Honeywell kan op vrijwel alle bestaande cv-installaties (behalve elektrische radiatoren) worden toegepast zonder breekwerken of grote ingrepen. Bij het door ons geteste systeem diende nog een internet gateway te worden geïnstalleerd voor de internetverbinding. Bij evohome Wi-Fi heeft Honeywell dit nu standaard in het bedieningspaneel geïntegreerd wat de installatie vereenvoudigt.

Daarnaast zijn er nog een aantal verbeteringen. Zo kregen het ontwerp en de software een update. Om het energiezuinig instellen van evohome Wi-Fi aan te moedigen is de optimalisatie-instelling nu direct via het hoofdmenu beschikbaar.

Een gedetailleerde beschrijving van de werking van het evohome warmteregelingssysteem lees je in dit artikel.

Honeywell evohome WiFi

Honeywell evohome WiFi (© ; licentie: )

Honeywell evohome Wi-Fi is verkrijgbaar vanaf september voor een adviesprijs vanaf € 299. Meer informatie over evohome Wi-Fi is te vinden op getconnected.honeywell.com.

Foto van Honeywell
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel4K game monitor versnelt actie
Volgend artikelAudio direct op geheugenkaart digitaliseren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.