Home Hardware

Scherp geprijsde high-end Android smartphone

1
92
OnePlus, de Chinese fabrikant van smartphones, brengt de opvolger uit van zijn high-end OnePlus One smartphone. De OnePlus 2 heeft een 5,5-inch Full HD scherm, vier gigabyte werkgeheugen en een vingerafdrukscanner.

De OnePlus 2 smartphone is de opvolger van wat de Chinese fabrikant omschrijft als de “Flagship Killer”. Ook de nieuwe smartphone wil concurreren met toestellen uit het hoogste segment. De OnePlus 2 is uitgerust met een 5,5-inch ips-scherm met Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels, 401 ppi). De smartphone draait op een Qualcomm Snapdragon 810 processor met een 4G LTE Octa-core CPU.

OnePlus levert de smartphone in twee modellen: het goedkoopste model heeft 3 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen, terwijl het duurdere model is uitgerust met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit biedt.

De OnePlus 2 ondersteunt dual sim. Verder is deze smartphone uitgerust met een 13 megapixel camera op de achterzijde en een 5 megapixel camera op de voorzijde, wifi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 en een USB Type-C poort. Ook heeft het toestel een vingerafdrukscanner om het te ontgrendelen.

De batterij van de OnePlus 2 is een 3300 mAh lithium-polymeeraccu. De smartphone meet 151,8 x 74,9 x 9,85 mm en weegt 175 gram. Besturingssysteem is Android Lollipop 5.1 met het OnePlus OxygenOS dat functies biedt zoals off-screen gebaren.

OnePlus OnePlus 2

OnePlus OnePlus 2 (© ; licentie: )

Met het StyleSwap-systeem kun je in enkele seconden het uitzicht van de smartphone veranderen. Je kan opteren voor een achterkant in Sandstone Black, hout of kevlar.

De OnePlus OnePlus 2 heeft een adviesprijs van 339 euro voor het goedkope model (3 GB/16 GB) en 399 euro voor het duurdere model (4 GB/64 GB). De smartphone is enkel verkrijgbaar via een reservatie in het Invite-systeem van OnePlus.

1 REACTIE

  1. Mooi toestel en al zeker voor die prijs.Maar wat een gedoe met die invites!Ik wacht wel tot hij gewoon in de winkel te koop is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.