Bedrade en draadloze hoofdtelefoon van Fresh ’n Rebel

0
293
Fresh ’n Rebel, fabrikant van accessoires voor smartphones en tablets, breidt het assortiment uit met twee on-ear hoofdtelefoons: een klassieke versie met kabel en een draadloos Bluetooth-model.

De Caps Headphones en Caps Wireless Headphones vormen de nieuwste toevoeging aan het Fresh ‘n Rebel-assortiment met lifestyle-producten, zoals de eerder door DiskIdee geteste Noonday L Wireless Bluetooth Speaker.

De nieuwe Fresh ’n Rebel hoofdtelefoons vallen volgens de fabrikant op dankzij het rijke geluid, de diepe bas en het coole design. De Caps on-ear hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar als klassieke versie met kabel en als Bluetooth-model.

Dankzij het closed-back design worden omgevingsgeluiden in de trein, het vliegtuig of de auto gedempt, zodat muziekliefhebbers onderweg ongestoord naar hun favoriete muziek kunnen luisteren. De hoofdtelefoons hebben een inklapbaar ontwerp zodat je ze compact kunt opbergen als je ze niet gebruikt.

De Caps Wireless Headphones is uitgerust met een oplaadbare batterij voor 5 uur draadloos luisterplezier. Als de batterij van de hoofdtelefoon leeg is, kan je het meegeleverde afneembaar krulsnoer gebruiken om te blijven luisteren naar muziek. Het snoer is uitgerust met een geïntegreerde microfoon en afstandsbediening. Ook het klassieke model, de Caps Headphones, is uitgerust met een afneembaar snoer met geïntegreerde microfoon en afstandsbediening.

Fresh ’n Rebel Caps Wireless Headphones

Fresh ’n Rebel Caps Wireless Headphones (© ; licentie: )

De Fresh ‘n Rebel Caps Headphones en Caps Wireless Headphones zijn verkrijgbaar in de kleuren Peppermint, Cupcake, Indigo, Army en Ink. De Caps Headphones (3HP100) heeft een adviesprijs van € 39,99; die van de Caps Wireless Headphones (3HP200) bedraagt € 59,99.

Vorig artikelMultifunctionele inkjetprinter voert taken draadloos uit
Volgend artikelScherp geprijsde high-end Android smartphone
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.