Samsungs nieuwe Galaxy-tablet is extra dun en licht

0
39
De nieuwe Galaxy Tab S2 van Samsung is uitgerust met een Super AMOLED-beeldscherm dat geoptimaliseerd is voor het lezen en bekijken van alle soorten digitale content. De Tab S2 is beschikbaar in een 9,7-inch en een 8-inch model.

Volgens Samsung is de nieuwe Tab S2 de dunste en lichtste tablet op de markt. De nieuwe tablet is 5,6 mm dik en weegt 389 g (9,7 inch) of 265 g (8,0 inch). Het nieuwe Super AMOLED-beeldscherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels biedt ook hogere contrastwaarden en geeft 94% van de natuurlijke tinten weer voor een levensecht kleurbereik (Adobe RGB-kleurenstandaard).

Adaptive Display past contrast, verzadiging en scherpte slim aan op basis van de toepassing, de kleurtemperatuur van het weergavekader en de omgevingsbelichting. Reading Mode wijzigt de helderheid van het scherm om langer te kunnen lezen zonder de ogen te overbelasten.

Samsung Galaxy Tab S2

Samsung Galaxy Tab S2 (© ; licentie: )

De Samsung Galaxy Tab S2 draait op een Samsung Exynos 5433 SoC met vier Cortex A57 cores met een frequentie tot 1,9 GHz en vier Cortex A53 cores met een frequentie tot 1,3 GHz. De tablet heeft 3 GB RAM-geheugen en 32 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is tot 128 GB middels een microSD geheugenkaartje. Op de voorzijde zit een 2.1 megapixel camera en op de achterzijde een 8 megapixel camera.

Samsung levert de Galaxy Tab S2 met Microsoft Office Solutions. Gebruikers kunnen documenten maken en bewerken en twee jaar lang gratis tot 100 GB aan bestanden opslaan in de cloud via OneDrive. De tablet ondersteunt het Book Cover Keyboard, dat het gebruiksgemak van een traditioneel toetsenbord combineert met een ingebouwd trackpad.

Daarnaast biedt de Galaxy Tab S2 Multitasking, waarmee gebruikers twee apps tegelijk kunnen bekijken en uitvoeren met Pop-Up Window, een nieuwe functie die navigeren tussen verschillende apps mogelijk maakt. De Galaxy Tab S2 kreeg ook een verbeterde opslagstructuur.

De Samsung Galaxy Tab S2 is verkrijgbaar vanaf augustus 2015 in verschillende versies met wifi, of wifi en LTE voor de volgende adviesprijzen:
– 8-inch Wi-Fi: 399 euro
– 8-inch LTE: 489 euro
– 9,7-inch Wi-Fi: 499 euro
– 9,7-inch LTE: 589 euro

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVier tablets tegelijk opladen
Volgend artikelMobiele opladers met hoge capaciteit
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.