Convertible laptop met krachtige Intel Core M

0
33
Toshiba heeft een nieuwe Windows-laptop die je in één beweging kunt omvormen in een tablet. De 12,5-inch Portégé Z20t is uitgerust met een krachtige Intel Core M processor en vooral bedoeld voor professioneel gebruik.

Het scherm van de nieuwe, matzwarte Toshiba De Portégé Z20t kun je snel verwijderen, waarmee je deze 1,59 kg zware convertibele Windows-laptop omtovert in een 12,5-inch (31,7-cm) tablet die nog 799 gram weegt en slechts 8,8 mm dun is.

Deze 2-in-1 laptop wordt aangedreven door een krachtige nieuwe Intel Core M processor en Intel HD 5300 Graphics, in combinatien met maximaal 8GB werkgeheugen en maximaal 256GB ssd.

Het Full HD ips-scherm is aanraakgevoelig en herkent tien gelijktijdige vingerdrukken. Een Wacom Digitizer is een optie en laat toe om met een stylus op het scherm te schrijven of te tekenen.

Toshiba Portege Z20t

Toshiba Portege Z20t (© ; licentie: )

In de tabletmodus heeft de Portégé Z20t micro-hdmi- en micro-USB-poorten en een microSD-geheugenkaartsleuf. Vorm je hem om tot laptop dan worden daar full-size poorten van het type vga, hdmi, Gigabit-LAN en tweemaal USB 3.0 aan toegevoegd. De WiFi-module ondersteunt snelle Wirless-AC draadloze netwerken.

Optioneel kun je deze convertibele ook voorzien van een 3G/4G-module. De batterij houdt het in laptopmodus tot 16 uur en in tabletmodus tot 8 uur uit.

De Portégé Z20t heeft een aantal geavanceerde voorzieningen aan boord voor de beveiliging van bedrijfskritische gegevens, waaronder Toshiba’s EasyGuard-suite. De Trusted Platform Module (TPM) beschermt lokaal opgeslagen data. Ondersteuning voor Intel’s Active Management Technology laat beheerders toe om deze laptop op afstand te beheren.

Beschikbaarheid en prijzen
De Toshiba Portégé Z20t is vanaf januari verkrijgbaar vanaf €1199,- exclusief BTW. De versie met 3G/4G-module komt in februari op de markt.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelExterne harde schijf met batterij en wi-fi
Volgend artikelDocumenten scannen, converteren en delen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.