Fujitsu lanceert nieuwe benadering van scannen

0
41
Fujitsu introduceert in de ScanSnap reeks een scanner waarmee je niet alleen documenten kan inscannen, maar ook voorwerpen.

Met de Fujitsu ScanSnap SV600 is het mogelijk om contactvrij te scannen. Het voorwerp dat je wil inscannen hoef je enkel op de meegeleverde mat te plaatsen. Naast gebonden of geniete documenten tot maximaal A3-formaat, zoals notitieboeken, kranten, catalogi, visitekaartjes, kan de ScanSnap SC600 ook objecten tot drie centimeter dik scannen. De scanner kan tevens gebogen objecten digitaliseren.

Fujitsu SnapScan SV600< (© ; licentie: )

Fujitsu SnapScan SV600< Fujitsu SnapScan SV600<[/caption] De ScanSnap SV600 is in drie seconden klaar voor gebruik. De scanner biedt de mogelijkheid om continu te scannen. Met Page Turning Detection scant de SV600 automatisch door nadat een pagina is omgedraaid. Ook kan de ScanSnap SV600 meerdere documenten of objecten (Multi-Document Detection) in één scan detecteren. Je hoeft documenten of objecten niet te rangschikken op de mat. De overheadscanner legt documenten automatisch recht en scheidt ze van elkaar. Fujitsu levert de volgende software mee met de scanner: Adobe Acrobat, CardMinder-visitekaartjesmanager en Rack2-Filer Smart-documentmanager. Met de nieuwe Rack2-Filer Smart ‘Easy BookCreation’-functie kan je gescande pagina’s omzetten in een e-book of virtueel magazine. Daarnaast is de ScanSnap Manager uitgerust met Abbyy-karakterherkenning, ScanSnapOrganizer en ScanSnap Manager. Met ScanSnap Manager kan je documenten direct omzetten naar pdf, afbeeldingen, Word, Excel, PowerPoint en diverse cloud-diensten, zoals Evernote, Dropbox en Google Docs. De Fujitsu ScanSnap Sv600 is geschikt voor zowel het Windows-besturingssysteem als Mac OS. Het apparaat is standaard uitgerust met Windows-software, maar Mac OS-software is beschikbaar als download. Prijs en beschikbaarheid
De Fujitsu ScanSnap Sv600 scanner is verkrijgbaar vanaf 2 september 2013. De adviesprijs bedraagt € 699.

Foto van Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMooie timelapsevideo gewijd aan het Atomium
Volgend artikelHTC breidt Desire smartphonereeks uit met twee modellen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.