Eerste all-in-one A3 fotoprinter met zes kleuren van Epson

0
49
Epson breidt de Expression Photo-serie uit met een multifunctionele fototprinter die zes kleuren gebruikt en die geschikt is voor A3-formaten.

De Epson Expression Photo XP-950 is een nieuwe fotoprinter ontworpen voor mensen die thuis grotere foto’s willen afdrukken. Het is de eerste alles-in-één foto-oplossing met zes kleuren die ook geschikt is voor A3-formaten aldus Epson. Bovendien heeft de printer een compact formaat (479 x 356 x 148 mm).

Epson Expression Photo XP-950

Epson Expression Photo XP-950 (© ; licentie: )

De Expression Photo XP-950 heeft aan de achterzijde een invoer voor speciale media met formaten tot A3. Dankzij de dubbele papierladen aan de voorzijde kan je schakelen tussen fotoafdrukken en media van A4-formaat, zonder dat je tijdens het afdrukken papier hoeft te herladen.

De Expression Photo XP-950 maakt gebruik van Epson Claria Photo HD Ink. De zeskleureninktset bestaat uit zwart, cyaan, magenta, geel, lichtcyaan en lichtmagenta. De printer heeft een gemotoriseerd bedieningspaneel en een uitvoerlade die automatisch wordt geopend voor het afdrukken.

Je kan het toestel ook bedienen via een interactief menu op het 8,8 cm touchscherm voor het afdrukken van geheugenkaarten en via PictBridge. Ook afdrukken op cd’s en dvd’s is mogelijk.

Met Epson Connect kan je documenten en foto’s via Wi-Fi draadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets. De XP-950 is ook voorzien van Wi-Fi Direct om af te drukken vanaf draadloze apparaten zonder dat je verbinding hoeft te maken met een draadloze router. Met Scan-to-Cloud kan je gescande documenten direct in cloud-diensten opslaan. Ook Google Cloud Print wordt ondersteund.

Prijs en beschikbaarheid
De Epson Expression Photo XP-950 multifunctionele inkjetprinter is vanaf september 2013 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 429.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWacom pentabletten voor mobiel gebruik
Volgend artikelHoge capaciteit SDXC UHS-I geheugenkaartjes van Transcend
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.