Meer keuze in aanbod Portable Power Pack batterijen van Verbatim

0
26
Verbatim breidt het assortiment Portable Power Pack-batterijen om onderweg smartphones en tablets mee op te laden uit tot zeven modellen.

Eerder testten we al twee van de vier draagbare batterijen uit het Verbatim Power Pack assortiment: het Verbatim Portable Power Pack en het Verbatim Dual USB Power Pack. Verbatim breidt het gamma nu uit met drie modellen tot zeven draagbare batterijen.

Je hebt nu de keuze uit drie Dual USB-modellen en twee Portable Power Packs die elk verschillende oplaadmogelijkheden bieden. Naast het door ons geteste Dual USB Power Pack model met een 10.000 mAh lithium-polymeeraccu lanceert de fabrikant nu ook modellen met respectievelijk 5.200 mAh en 8.400 mAh batterij. De Dual USB Power Pack kan twee apparaten, zoals een tablet en een smartphone, tegelijk opladen.

Bij het Portable Power Pack heb je nu de keuze uit twee modellen: Het originele 2.200 mAh-model en het nieuwere 3.500 mAh-model. Ze zijn bedoeld voor gebruik met iPods, iPhones en elke andere smartphone of gadget die oplaadt via micro-USB.

Verbatim Portable Power Packs

Verbatim Portable Power Packs (© ; licentie: )

Daarnaast blijft de AA Power Pack beschikbaar die vier alkaline- of oplaadbare batterijen in een stroombron verandert voor smartphones, iPods, e-readers en andere draagbare apparaten. Ook het Ultra-Slim Power Pack model dat qua formaat niet groter is dan een smartphone blijft beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid
Verbatim Dual USB Power Pack 10.000 mAh: € 69,99
Verbatim Dual USB Power Pack 8.400 mAh: € 59,99
Verbatim Dual USB Power Pack 5.200 mAh: € 49,99
Verbatim Portable Power Pack 3.500 mAh: € 39,99
Verbatim Portable Power Pack 2.200 mAh: € 29,99
Verbatim Ultra-Slim Power Pack: € 24,99
Verbatim AA Power Pack: € 14,99

Foto van Verbatim
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAndroid tablet voor Full HD-entertainment van Asus
Volgend artikelDunne en lichte Android smartphone van Chinese makelij
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.