Compacte Canon camcorder met ingebouwde WiFi

0
41
Canon introduceert de Legria Mini, een camcorder in een handzaam formaat die Full HD video kan opnemen en uitgerust is met WiFi.

De Canon Legria mini camcorder heeft een licht en draagbaar ontwerp (76 x 22 x 96 mm en 160 gram). Het f/2.8 ultra-groothoekobjectief kan Full HD-video (1920 x 1080) vastleggen met 160° en 12 megapixel foto’s met 170°. De camcorder heeft een ingebouwde steun met een instelbare hoek tot 60° zodat je ook handenvrij video kan opnemen.

Canon Legria mini

Canon Legria mini (© ; licentie: )

De Canon Legria mini heeft een 2,7-inch (6,8 cm) capacitief LCD-touchscreen dat je zowel naar achteren als opzij kan kantelen. Het detectiesysteem voor oriëntatie van de camera zorgt dat het beeld altijd in de juiste stand staat, ongeacht hoe je de camcorder vasthoudt.

De Legria mini is uitgerust met een stereomicrofoon. Voor betere audioprestaties kan je met de functie Audio Scene Select kiezen uit scenario’s als Music of Speech. Dankzij de ingebouwde WiFi-connectiviteit kan je videobeelden delen. Met de Live Streaming Remote Control kan je met iOS en Android apparaten van afstand opnames maken.

Met de Legria mini kan je ook Time Lapse video’s maken, waarbij je de keuze hebt uit intervallen van vijf seconden tot tien minuten. De functie Fast Motion Capture legt beelden vast met een snelheid die vier keer zo hoog is, terwijl de camcorder met Slow Motion Capture beelden met een kwart of halve snelheid registreert.

Prijs en beschikbaarheid
De Canon Legria mini camcorder is vanaf half september verkrijgbaar in zwart, zilver of wit voor een adviesprijs van € 299.

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe minimalistische tekstverwerker voor smartphone, tablet en pc
Volgend artikelLumix systeemcamera met WiFi en NFC
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.