Samsung Ultra High Definition televisies vanaf augustus te koop

1
54
De 55- en 65-inch uitvoering van Samsungs Ultra High Definition televisies zullen in augustus verkrijgbaar zijn in de Benelux.

De nieuwe F9000 Ultra High Definition (UHD) led-tv’s van Samsung met beelddiagonaal van 55 (140 cm) en 65 (165 cm) inch bieden een resolutie van 3840 x 2160 pixels. De resolutie ligt vier keer hoger dan bij Full HD tv’s. Bovendien worden beelden van een lagere kwaliteit (SD, HD of FHD) automatisch opgeschaald naar UHD.

Samsung F9000 Smart UHD tv-serie

Samsung F9000 Smart UHD tv-serie (© ; licentie: )


De beeldkwaliteit van de Samsung Smart UHD TV UE55F9000 en UE65F900 wordt verder verfijnd door Samsungs ‘Precision Black Pro’, een technologie die zorgt voor de diepste zwarttinten en helderste wittinten.

De nieuwe UHD TV’s zijn ook uitgerust met Samsungs Smart TV-toepassingen met toegang tot de Smart Hub en de S-recommendation functie die suggesties doet op basis van je kijkgedrag. Ook bieden de tv’s Smart Interaction waarmee je ze kan bedienen via spraakcommando’s en gebaren.

Met de Samsung Evolution Kit kan je de F9000 UHD tv’s upgraden naar de nieuwe standaarden op het gebied van beeldkwaliteit of multimedia. Naast de upgrade op het gebied van beeldkwaliteit, zullen ook toekomstige Smart TV-functies beschikbaar komen via deze Evolution Kit.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Smart UHD TV UE55F9000 (55-inch) heeft een adviesprijs van € 4.999, terwijl die van de Samsung Smart UHD TV UE65F9000 (65-inch) € 6.999 bedraagt. Beide tv’s zullen vanaf augustus verkrijgbaar zijn.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte versie van HTC One Android smartphone
Volgend artikelFlexibel werken met converteerbare HP Ultrabook
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.