Nieuwe zakelijke laptops in Toshiba’s Satellite Pro serie

0
36
Toshiba breidt het Satellite Pro gamma zakelijke laptops uit met vier nieuwe modellen die verkrijgbaar zijn in verschillende configuraties.

In de Satellite Pro L-serie lanceert Toshiba de zilverkleurige Satellite Pro L50 en L70. De L50 is uitgerust met een 15,6-inch (39,6 cm) HD beeldscherm met led-backlight. De L70 is een desktopvervangend model met een 17,3-inch (43,9 cm) HD+ beeldscherm met led-backlight. Beide laptops zijn verkrijgbaar met derde generatie Intel Core-processoren met Intel HD-graphics of een Nvidia GT740 graphics (maximaal 2 GB VRAM) met Optimus-technologie. De harde schijf biedt een opslagcapaciteit van 750 GB.

Toshiba Satellite Pro L70 en C70

Toshiba Satellite Pro L70 en C70 (© ; licentie: )


De Toshiba Satellite Pro C50 en C70 zijn betaalbare laptops in een zwarte behuizing. De C50 is uitgerust met een 15,6-inch (39,6 cm) HD beeldscherm met led-backlight, terwijl de C70 een 17,3-inch (43,9 cm) HD+ beeldscherm met led-backlight heeft. Deze serie is verkrijgbaar met derde generatie Intel Core-processors met Intel HD-graphics. De harde schijf biedt een opslagcapaciteit van 500 GB.

Alle Satellite Pro laptops hebben een full-sized toetsenbord. Ze zijn uitgerust met USB 3.0-, USB 2.0-, HDMI-aansluitingen, een 2-in-1 kaartlezer en Bluetooth v4.0. De L-serie heeft standaard Gigabit LAN en WiFi 802.11 b/g/n of a/g/n, terwijl dat bij de C-serie een optie is.

De Satellite Pro L50 en L70 beschikken over ingebouwde Onkyo-stereospeakers met DTS Sound. De modellen met Nvidia graphics bieden ondersteuning voor drie schermen via VGA, HDMI en het interne scherm, waardoor ze drie videostreams op hetzelfde ogenblik aan kunnen. Besturingssysteem is naar keuze Windows 7 Pro of Windows 8 Pro (64-bit).

Prijs en beschikbaarheid
De Toshiba Satellite Pro L- en C-serie laptos zijn eind juni beschikbaar voor een een adviesprijs vanaf € 649 voor de L-serie en vanaf € 349 voor de C-serie. Prijzen exclusief BTW.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOnline banaliteit en nationale veiligheid
Volgend artikelHTC One vergeleken met Samsung Galaxy S4 en Sony Xperia Z
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.