Draagbare en draadloze luidspreker van Loewe

0
119
Loewe introduceert een draagbare luidspreker die is uitgerust met Bluetooth-technologie om draadloos een verbinding te maken met een smartphone, tablet of mp3-speler.

De Loewe Speaker 2go is een draagbare Bluetooth luidspreker in aluminium behuizing die is uitgerust met twee full range speakers, een woofer en een speciaal gevouwen basreflexbuis. De 2.1 speaker biedt stereosound met een frequentiebereik van 80 Hz tot 20 kHz en 40 watt muziekvermogen.

Loewe Speaker 2go

Loewe Speaker 2go (© ; licentie: )

De Speaker 2go ondersteunt NFC-verbindingen. Het bereik van de Bluetooth-verbinding bedraagt maximaal 10 meter. Er kunnen maximaal vijf apparaten worden opgeslagen.

De luidspreker heeft twee ingebouwde lithium-polymeer batterijen die volgens de fabrikant tot acht uur onafgebroken luisterplezier bieden. De Speaker 2go is ook uitgerust met een microfoon met automatische echo-onderdrukking waarmee je handenvrij kan bellen.

Met de geïntegreerde Table Stand Flex kan je de speaker met een opstelhoek van 7,5 graden opstellen voor een optimale geluidsbeleving. De Loewe Speaker 2go meet 24 x 10,5 x 5,1 cm.

Prijs en beschikbaarheid
De Loewe Speaker 2go is vanaf juni verkrijgbaar in Alu Zilver en Au Zwart voor een adviesprijs van € 299. Loewe levert een tweezijdig te gebruiken draagtas bij de luidspreker

Foto van Loewe
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLG smartphone met 13 megapixel Full HD camera
Volgend artikelSitecom gigabit usb-adapter presteert goed
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.