Draagbare externe batterijen laden mobiele toestellen onderweg op

0
60
Panasonic lanceert een serie draagbare externe batterijen waarmee je diverse elektronische toestellen kan opladen als ze onderweg zonder stroom vallen.

Met de Panasonic Portable Power producten kan je mobiele toestellen, zoals smartphones, mobiele telefoons, tablet-pc’s, MP3-spelers en draagbare spelconsoles, extra stroom laten tanken als je onderweg of op reis bent.

De lijn externe batterijen bestaat in drie versies: de QL-201 is bedoeld voor de intensieve gebruiker en is in staat een smartphone (met een 1400 mAh interne batterij) twee keer op te laden of twee toestellen tegelijkertijd op te laden, de QL-101 kan een smartphone een keer volledig opladen, en de QL-102 is voor de occasionele gebruiker en laadt een smartphone tot 60 percent op. De Panasonic Portal Power QE-QL 102 weegt 58 gram, de QE-QL 101 78 gram en de QE-QL 201 142 gram.

Panasonic QE-QL201

Panasonic QE-QL201 (© ; licentie: )


Het opladen van de externe draagbare batterij gebeurt via een USB-poort en een bijhorende micro-USB-aansluiting. Een LED met drie kleuren geeft een aanduiding over de oplaadstatus van de batterij. De Panasonic Portable Power batterijen hebben een compact ontwerp en zijn lichter dan de gemiddelde smartphone. De externe batterijen zijn tot 500 keer te gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid
De Panasonic Portable Power externe batterijen zijn vanaf mei 2013 te koop. De QE-QL201, QE-QL101 en QE-QL102 hebben een adviesprijs van respectievelijk € 59, € 49 en € 39.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe 7-inch tablet in de Samsung Galaxy reeks
Volgend artikelGeheugenkaartlezer van Kingston laadt ook mobiele toestellen op
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.