Robuuste en waterbestendige Bluetooth luidspreker

0
33
Marmitek introduceert een draagbare Bluetooth luidspreker die bestand is tegen schokken en stof en die ook waterdicht is.

De Marmitek BoomBoom 260 kan tegen een stootje terwijl je draadloos genieten van de muziek van je smartphone of tablet. Hij werkt met alle mobiele toestellen die zijn uitgerust met Bluetooth. De draadloze luidspreker heeft een beschermende rubberen behuizing en een stootrand. Bovendien is de behuizing waterdicht. Je kan hem dus gebruiken op het strand en bij het zwembad. Valt hij in het water, dan blijft het apparaat drijven.

Marmitek BoomBoom 260

Marmitek BoomBoom 260 (© ; licentie: )


De BoomBoom 260 heeft twee 50 mm drivers en heeft een bereik van 20 tot 20.000 Hz. Het toestel heeft ook een ingebouwde microfoon waarmee je inkomende oproepen kan beantwoorden. Met een opgeladen accu biedt de BoomBoom 260 meer dan 10 uur luisterplezier volgens Marmitek. De batterij opladen duurt 2 tot 2,5 uur. Het toestel meet 71 x 229 x 102 mm en weegt 680 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Marmitek BoomBoom 260 draadloze Bluetooth speaker is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 129,95.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTomTom vernieuwt GO navigatiesysteem
Volgend artikelTabletfabrikant Archos lanceert smartphoneserie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.