Mini-printer voor Android en iOS smartphones en tablets

0
40
LG heeft op een gadgetbeurs in Birmingham een draagbaar printertje gepresenteerd om te gebruiken met Android en iOS smartphones en tablets.

De LG PD221 Pocket Photo Printer is een mobiele printer die afdrukken maakt met een grootte van 5,1 x 7,6 cm. De gebruiker dient een gratis Android of iOS app te installeren om vanaf een smartphone of tablet te kunnen printen met de Pocket Photo.

LG PD221 Pocket Photo Printer

LG PD221 Pocket Photo Printer (© ; licentie: )


Het printertje, dat in de palm van een hand past, gebruikt draadloze Bluetooth- of Near Field Communication (NFC)-technologie. Het maakt gebruik van inktloze printtechnologie van Zink (Zero Ink), waardoor er geen dure inktpatronen nodig zijn. Het Zink papier is gecoat met kleurstoffen in vier kleuren die verwarmd worden om de foto te vormen.

Je kan met de LG Pocket Photo Printer ook foto’s rechtstreeks delen op sociale netwerken. The LG Pocket Photo Printer meet 72 x 120 x24 mm en weegt 215 gram.

Prijs en beschikbaarheid
Het is nog onduidelijk of de LG PD221 Pocket Photo Printer ook in de Benelux te koop zal zijn. In Groot-Brittannië bedraagt de adviesprijs £ 130 pond of ongeveer € 153.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe Philips 24-inch LED-monitoren verkrijgbaar in drie modellen
Volgend artikelInstapmodel Android smartphone eind april te koop bij Colruyt
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.