Oude luidsprekers omvormen tot draadloze Bluetooth speakers

2
277
The Vamp is een Bluetooth apparaatje dat je kan bevestigen aan een oude luidspreker waardoor je er via Bluetooth muziek draadloos mee kan afspelen van smartphones, tablets, laptops of andere apparaten die Bluetooth ondersteunen.

Heb je nog oude analoge luidsprekers die geen dienst meer doen, maar waar je om nostalgische redenen toch geen afscheid van kunt nemen. Dan kan je ze een nieuw leven geven met The Vamp. Dit kleine kubusvormige apparaatje is een recent project op de fundraiser website KickStarter van de Paul Cocksedge Studio in London. Het maakt van analoge luidsprekers van elk formaat een Bluetooth luidspreker om muziek draadloos af te spelen.

The Vamp

(© ; licentie: )

Om The Vamp te bevestigen aan je luidspreker wordt een zelfklevende metalen schijf meegeleverd waaraan je het kubusje magnetisch kan vastklikken. The Vamp is uitgerust met een batterij die ook de luidspreker van stroom voorziet en heeft een microUSB-aansluiting om het apparaatje op te laden, rode en zwarte luidsprekeraansluitingen en een hoofdtelefoonaansluiting.

Je moet het wel stellen met mono-geluid – linker- en rechterkanaal worden gecombineerd afgespeeld via één of meerdere luidsprekers -, maar The Vamp is wel een goedkoper en origineler alternatief dan het kopen van een nieuwe Bluetooth luidspreker. De voorverkoopprijs op Kickstarter bedraagt £ 35 (circa 41 euro). Met nog 33 dagen te gaan zit het KickStarter project al over de helft van het beoogde bedrag.

Vorig artikelZelf te configureren All-in-One met solide basis en upgrade-mogelijkheden
Volgend artikelAsus combineert Android smartphone met 10-inch tablet
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.