Asus Ultrabook heeft twee rug-aan-rug Full HD schermen

1
19
Asus brengt met de Taichi 21 een opvallend vormgegeven Ultrabook op de markt. Door twee schermen rug-aan-rug te integreren kan je met de laptop op een nieuwe manier informatie delen.

De Taichi 21 is een 11,6-inch Ultrabook van Asus die is uitgerust met twee Full HD-schermen. Dichtgeklapt kan je het toestel als tablet gebruiken via het multi-touch scherm. Opengeklapt wordt de Taichi een Ultrabook met een Full HD scherm (zonder touchtechnologie), een toetsenbord met achtergrondverlichting en een multi-touch touchpad.

Asus Taichi 21

Asus Taichi 21 (© ; licentie: )


Door het rug-aan-rug ontwerp van de schermen kan je met de Taichi laptop ook een presentatie geven of een video delen met publiek aan de andere zijde. De schermen bieden een 178 graden kijkhoek.

De Asus Taichi 21 is uitgerust met een Intel Core i5-3317U processor met 4 GB RAM en Intel HD 4000 graphics. Voor opslag beschikt de Ultrabook over 128 GB SSD.

Tot de verdere uitrusting behoren Dual-band Wi-Fi met Intel WiDi (Wireless Display), Bluetooth 4.0, twee USB 3.0-poorten, een 5 megapixel camera met 1080p Full HD video-opname, een tweede 720p HD videocamera en Asus SonicMaster-technologie. De Asus Taichi 21 weegt 1,25 kg.

Prijs en beschikbaarheid
De Asus Taichi 21 heeft een adviesprijs van € 1.299.

Foto van Asus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEerste Windows Phone 8 toestel van Chinese smartphone-fabrikant Huawei
Volgend artikelSonos lanceert soundbar met draadloze technologie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.