Draagbare USB 3.0-harde schijf met opvallend uitzicht

0
62
Verbatim wil de snelheid van haar nieuwe mobiele harde schijf onderstrepen door ze te tooien met naar racewagens verwijzende strepen in het ontwerp.

De nieuwe GT Portable Hard Drive van Verbatim is uitgerust met een USB 3.0-aansluiting. De SuperSpeed connectiviteit zorgt voor snelle dataoverdracht (maximaal 5 Gbit/s per seconde). Om dat duidelijk in de verf te zetten voor mogelijke kopers is de dunne mobiele harde schijf verkrijgbaar in blauw en rood met strepen die doen denken aan legendarische racewagens. Om het turbogehalte van de GT Portable Hard Drive te onderstrepen heeft ze ook twee statuslampjes die doen denken aan de remlichten van een snelle sportwagen, aldus Verbatim.

Verbatim  GT Portable Hard Drive

Verbatim GT Portable Hard Drive (© ; licentie: )


De nieuwe mobiele harde schijf van Verbatim is ook uitgerust met een knop om het ongewild overschrijven of wissen van data te voorkomen. De knop werkt op dezelfde manier als de beschermingsschakelaar op een SD-geheugenkaartje.

Verbatim rustte de GT Portable Hard Drive uit met Nero BackItUp Essentials-software met de nodige back-up- en restore-functies. Met de software kan je automatische back-ups instellen en back-ups versleutelen met wachtwoordcontrole. De schijf is ook geschikt voor USB Recording dat door recente tv’s wordt ondersteund.

Prijs en beschikbaarheid
De Verbatim GT Portable Hard Drive is beschikbaar in een 500 GB-versie die € 99 kost en een 1TB-model dat €139 kost.

Foto van Verbatim
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelExtra stroom tanken onderweg met Verbatims Power Packs
Volgend artikelFacebook is niet zelfregulerend, waarom zou het?
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.