Soundbar met Dolby Virtual Speaker-technologie voor ruimtelijk geluid

0
16
Een soundbar is een mogelijk alternatief voor mensen die betere audiokwaliteit verlangen dan de luidsprekers in een flat-tv bieden, maar die huiverig staan tegenover de vele kabels van een surround soundsysteem. Teufel biedt nu ook een dergelijke luidsprekeroplossing.

Teufel introduceert de Cinebar 21. Deze soundbar is minder dan 1 meter breed (91,85 cm) en 12 centimeter hoog. De Cinebar 21 is uitgerust met twee 25 mm dome tweeters en vier 75 mm midrange drivers. Daarnaast is er de subwoofer met 165 mm woofer die de diepe tonen verzorgt. De subwoofer is 31 cm hoog en 24 cm breed. Naast de versterker voor de hoge en middentonen bevat de subwoofer ook twee digitale ingangen en een analoge audio-ingang. Het bereik van de Cinebar 21 loopt van 45 tot 20.000 Hz en het maximale volume bedraagt 105 dB.

Teufel Cinebar21 Set

Teufel Cinebar21 Set (© ; licentie: )

Teufel’s Cinebar 21 soundbar is uitgerust met functies voor optimale prestaties, zoals LipSync, Dolby Digital en dts. De Dolby Virtual Speaker-functie zorgt voor een audio-ervaring vergelijkbaar met een 5.1 surround soundsysteem. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je de audiobron, het volume en het basniveau kiezen. De soundbar heeft op de voorkant ook een scherm dat informatie toont over alle functies van de Cinebar 21.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Teufel Cinebar 21 soundbarset is verkrijgbaar in het zwart. Naast een los voetstuk heeft de soundbar ook een ingebouwde wandbeugel voor montage aan de muur. De set is te bestellen op de Teufel website en kost € 499,99, exclusief € 29,99 verzendkosten.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSamsung breidt Galaxy-smartphonelijn uit met Ace 2 en mini 2
Volgend artikelSpectaculaire timelapse-video van Very Large Array radiotelescoop in New Mexico
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.