Een goed uitgeruste budget-pc te koop bij Aldi Nederland

2
591
 
Aansluitingen

Vermeldingswaard zijn zeker de acht (!) USB-aansluitingen waarvan er drie van het type USB 3.0 zijn. Eigenlijk zijn het er zelfs negen, want ook de aansluiting bovenaan in het dockingstation is van het type USB 3.0. Een monitor sluit je aan via VGA of HDMI. Op het internet ga je met kabel (RJ-45) of draadloos via WiFi. Bluetooth 3.0 zit er ook bij.
Een volledige lijst met de aansluitingen vind je op de laatste pagina van deze bijdrage.

Aansluitingen vooraan

Aansluitingen vooraan (© ; licentie: )

Conclusie
Medion maakte een prima keuze met deze AMD Quad-Core A8-3820. De Medion Akoya MD 8365 (E4055 D) maakt zijn naam als budget-pc zeker waar: 399 euro is echt wel weinig voor een pc met deze kenmerken. Het “budget” werd zeker niet gehaald door gebruik te maken van inmiddels verouderde componenten. Naar de traditie van Medion is hij wel degelijk gebouwd met up-to-date onderdelen. Ook de benaming instap-pc is verdiend omdat het een computer is die je nog vrij eenvoudig kan laten meegroeien.
Adviesprijs
€ 399
Foto van Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieën: Distributeurs, Nederland
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDe schaal van het universum
Volgend artikelSamsung breidt Galaxy-smartphonelijn uit met Ace 2 en mini 2
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

    • Deze aanbieding liep bij Aldi Nederland vanaf 22 februari 2012. Normaal houdt Aldi deze zaken hoogstens 1 week in stock, de kans dat je die nu nog in een filiaal vindt is dan ook zowat nihil.
      Wij laten onze besprekingen wel online staan, soms gebeurt het dat er hier of daar toch nog eens een exemplaar van een oudere aanbieding opduikt of dat Aldi een promotie herhaalt (zoals nu met het tablet). Ook willen lezers vaak uitvissen wat een nieuwe aanbieding méér biedt dan een vorige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.