Een goed uitgeruste budget-pc te koop bij Aldi Nederland

2
591
 
Opslag

De harde schijf is van het type “1 Terabyte”, waarvan nog 932 MB beschikbaar blijft voor jouw bestanden. Dat is mooi, zeker voor een instap-pc. Als brander koos Medion voor een multistandaardtype van Samsung (model SH-216AB). Deze ondersteunt de meeste gangbare DVD/CD-standaarden, inclusief Dual Layer DVD-R en DVD+R. Uiteraard geen Blu-ray – we spreken hier nog altijd over een budget-pc!

Binnenzicht

Binnenzicht (© ; licentie: )

 
Uitbreiding

Deze pc is vrij eenvoudig uit te breiden. Op het moederbord (van AMI) is nog één PCI Express x16 sleuf (“slot” in het Engels) en twee PCI Express x1 sleuven vrij. De opslagcapaciteit kan je uitbreiden met een externe harde schijf, maar ook binnenin is er ruimte genoeg voor een extra HD. Normaal liggen de voedings- en datakabeltjes bij deze Medions al klaar. Voor de voedingsunit (FSP Group Inc.) van 350 Watt zal dat zeker geen probleem opleveren.
Wil je het werkgeheugen vergroten, dan zal je de latjes moeten vervangen. Het moederbord heeft slechts twee geheugenbanken en die zijn beide al bezet met een latje van 2 GB (althans in de in Duitsland verkochte Medion MD 8365’s, maar wij vermoeden dat dit in Nederland niet anders zal zijn).

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDe schaal van het universum
Volgend artikelSamsung breidt Galaxy-smartphonelijn uit met Ace 2 en mini 2
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

2 REACTIES

    • Deze aanbieding liep bij Aldi Nederland vanaf 22 februari 2012. Normaal houdt Aldi deze zaken hoogstens 1 week in stock, de kans dat je die nu nog in een filiaal vindt is dan ook zowat nihil.
      Wij laten onze besprekingen wel online staan, soms gebeurt het dat er hier of daar toch nog eens een exemplaar van een oudere aanbieding opduikt of dat Aldi een promotie herhaalt (zoals nu met het tablet). Ook willen lezers vaak uitvissen wat een nieuwe aanbieding méér biedt dan een vorige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.