Hardware | Previews
Aldi Medion Akoya MD 8365 (E4055 D) desktop-pc preview

Een goed uitgeruste budget-pc te koop bij Aldi Nederland

Het heeft zo zijn voordelen dicht bij de grens België/Nederland te wonen. Op woensdag 22 februari kan je dan kiezen tussen een laptop van 499 euro in de Belgische Aldi vestigingen of een desktop van 399 euro in de Nederlandse filialen. Is die laatste de moeite waard?

Een preview van de in België verkrijgbare laptop kan je lezen in onze eerdere preview, “15-inch instap-laptop bij Aldi België”. In de Nederlandse Aldi filialen staat dus vanaf woensdag 22 februari een desktop te koop, de Medion Akoya MD 8365 (E4055 D). Deze keer geen ronkende predicaten als “multimedia-pc”, “gaming pc”, maar heel sobertjes “budget pc” of elders op de website heet het “instap-pc”. Een “budget-pc” is het zeker, want voor nog minder dan de gevraagde 399 euro ga je niet veel pc’s meer vinden. Maar wat krijg je dan voor dat geld?

Aldi Medion Akoya MD 8365 (E4055 D)

Aldi Medion Akoya MD 8365 (E4055 D)

 
In de doos

In de doos vind je de intussen overbekende zwart blinkende Medion-behuizing van 18 x 39 x 39 cm (B x D x H) met een gewicht van ongeveer 9 kg. Zoals bij al zijn broertjes zie je bovenaan een ligplaats voor een HDDrive2go super speed externe harde schijf van Medion. Gewoonlijk staat deze ook in aanbieding in dezelfde folder maar deze keer vinden we alleen nog een 23-inch monitor in de reclamefolder.
Verder zit in de doos nog de handleiding, een Medion application en support DVD, de Windows 7 (64 Bit) Home Premium Recovery DVD, een USB Qwerty-toetsenbord en een optische USB-muis. Belgische kopers zullen bijgevolg enkele euros extra moeten uitgeven voor een Azerty-klavier.

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

2 reacties bij Een goed uitgeruste budget-pc te koop bij Aldi Nederland

 • 1
  piet zegt:

  vertel mij eens waar en in welke winkel deze pc nog te koop is en pas aub je website eens aan is erg moeilijk

  0
  • 1.1
   René Paulus zegt:

   Deze aanbieding liep bij Aldi Nederland vanaf 22 februari 2012. Normaal houdt Aldi deze zaken hoogstens 1 week in stock, de kans dat je die nu nog in een filiaal vindt is dan ook zowat nihil.
   Wij laten onze besprekingen wel online staan, soms gebeurt het dat er hier of daar toch nog eens een exemplaar van een oudere aanbieding opduikt of dat Aldi een promotie herhaalt (zoals nu met het tablet). Ook willen lezers vaak uitvissen wat een nieuwe aanbieding méér biedt dan een vorige.

   0

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>