Beschermende Otterbox-hoes voor je dure smartphone

0
29
Het Amerikaanse bedrijf Otterbox is gespecialiseerd in omhusels (cases) voor draagbare elektronische apparaten zoals smartphones, e-lezers, netbooks en tablets. Wij testten een smartphone case uit de Otterbox Commuter Series.

Otterbox heeft vier verschillende series omhulsels of cases voor mobiele apparaten: Defender, Reflex, Commuter en Impact. Meer details daarover vind je uiteraard op de website van het bedrijf. In deze test concentreren we ons op de Commuter Series die specifiek bedoeld is voor smartphones. Die bestaat uit twee delen: een zacht omhulsel gemaakt van silicone, met daarrond een harde schil van polycarbonaat. Dit omhulsels beschermt je dure smartphone zowel tegen krassen als tegen stoten. Ook de knoppen, sleuven en uitsparingen worden door deze case beschermd.

Otterbox Commuter Series case voor Motorola Atrix 4G

Otterbox Commuter Series case voor Motorola Atrix 4G (© ; licentie: )

Ze is verkrijgbaar voor allerlei merken en types smartphones (iPhone, iPod, HTC, BlackBerry, Samsung, Motorola, Sony(-Ericsson), Dell, Nokia etc.), maar het principe is voor alle merken en types hetzelfde. Wij hebben de Otterbox Commuter Series case voor de Motorola Atrix 4G Android 2.3.4 smartphone getest.

 
Wat je krijgt

Naast de zachte en plooibare silicone hoes en de harde polycarbonaat schil (beiden zwart) bevat de verpakking ook een zelfklevende en verwijderbare schermfilm, een doekje om het scherm te kuisen en een hard kaartje om de film zonder blazen op je scherm te bevestigen. De instructies voor de bevestiging van alle onderdelen staan afgedrukt op de binnenkant van de verpakking. Echt nodig heb je die niet, want een en ander legt zichzelf uit.

1
2
3
Vorig artikelComponist tovert zijn keuken om tot muzieksynthesizer
Volgend artikelGebruik QR-codes niet alleen voor de show
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.