Mio navigatiesystemen specifiek voor fietsers

1
167
Mio Technology kondigt de Mio Cyclo Serie aan. Deze draagbare navigitiesystemen zijn specifiek bedoeld voor de recreatieve en sportieve fietser.

In de Mio Cyclo Serie presenteert de fabrikant de Cyclo 300 en de Cyclo 305. Deze navigatiesystemen hebben dezelfde functies, maar de Cyclo 305 heeft als extra uitrusting een draadloze hartslagmonitor en een cadans- en wielsensor. Hierdoor richt de Mio Cyclo 305 zich tot de sportieve fietser en mountainbiker. Zowel de Cyclo 300 als de Cyclo 305 hebben een robuuste en waterdichte behuizing. De fietsnavigatiesystemen zijn uitgerust met een 3-inch aanraakscherm met anti-schittering. Ze hebben ook een Surprise Me-functie. Hiermee stelt de Mio Cyclo een verrassende fietsroute samen, gebaseerd op de tijd en afstand die je ingeeft.

Mio Cyclo 300

Mio Cyclo 300 (© ; licentie: )


Op de Mio Cyclo systemen zijn Open Street Map en TeleAtlas kaarten al geïnstalleerd. Ze hebben ook een autonavigatiefunctie om je naar het startpunt van de fietsroute te begeleiden. Als fietsnavigatiesystemen meten de Cyclo systmemen onder meer tijd, snelheid, afstand, hoogte en het aantal calorieën die je verbrandt. Je kan deze gegevens bewaren en desgewenst ook delen met de Mio Share desktop software.

Beschikbaarheid en prijzen
De Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305 zijn verkrijgbaar vanaf april 2012 voor de volgende adviesprijzen:
• Mio Cyclo 300 met regionale kaarten €299,99
• Mio Cyclo 300 met West-Europese kaarten €349,99
• Mio Cyclo 305 met West-Europese kaarten €399,99

Foto van Mio Technology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOp het web zijn haast en spoed zelden goed
Volgend artikelRobuuste compactcamera met gps van Panasonic
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Heb al ruim een jaar de mio cyclo 300.
    Jammer dat het scherm bij daglicht heel moeilijk te lezen is.Is ook herhaaldelijk de weg kwijt.In het centrum Apeldoorn weet ie het niet meer.Vervelend herberekenen duurt soms erg lang.laat je je eigen verassen dan zitten daar regelmatig fouten berekeningen in.Helaas moet ik dan een cijfer geven 6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.