Dunne, maar krachtige laptop van Dell

1
106

Voor wie blind kan typen is dat wellicht minder een probleem, maar het merendeel van de gebruikers zal dit hinderen. Het probleem zou nochtans gemakkelijk te verhelpen zijn door de toetsenbordletters een fijne zwarte rand mee te geven, in plaats van ze alleen te laten verlichten door de leds die eronder steken. Het multi-touchpad in het midden onder het toetsenbord heeft twee mechanische knoppen, maar ondersteunt ook schuif- en gebaarfuncties.

Dell xps 14z toetsenbord

 
Uitrusting

De uitrusting van de XPS 14z kan de vergelijking doorstaan met de onlangs door ons geteste Dell Vostro 3550, maar dan in een mooiere en compactere verpakking. Verpakking die overigens niet lichter is: deze dunne laptop weegt toch net geen 2 kg. Met uitzondering van audio en 7-in-1 geheugenkaartlezer zitten alle aansluitingen op de achterkant: mini DisplayPort, HDMI 1.4, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0 en Ethernet. Een gewone VGA-aansluiting zit er niet meer op, maar een oudere monitor kun je eventueel wel nog aansluiten via een DisplayPort-naar-VGA-verloopstekker.

1
2
3
4
Vorig artikelA3-multifunctional met WiFi en aanraakscherm
Volgend artikelDell pakt uit met slanke Ultrabook
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Ik heb deze laptop vorige week in het echt gezien. Twijfel nog steeds of ik hier voor ga of een nieuwe samsung. Dat was mijn vorige laptop ook en is goed bevallen. Vind deze wel erg dun. Help!! Ik weet het nog niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.