Muziekstreamingdienst van Duitse makelij

0
92

Praktisch
In vier stappen creëer je een Premium Plus account (voor een Free account heb je slechts twee stappen nodig, vermits je dan geen kredietkaartgegevens moet opgeven). Eenmaal ingelogd, kan je op de simfy website vervolgens muziek zoeken en afspelen, afspeellijsten samenstellen en muziek en lijsten delen met vrienden. Onderaan in het webvenster zie je een balk met afspeelknoppen.

De gratis simfy player met de mogelijkheden

De gratis simfy player met de mogelijkheden (© ; licentie: )

Handiger is het evenwel om de gratis simfy player op je desktop te downloaden van de website. De speler maakt het zoeken, lijsten samenstellen en afspelen van muziek comfortabeler en je kan muziek die je hebt gedownload afspelen als je geen internetverbinding hebt. Het Premium Plus abonnement laat immers toe afspeellijsten op je desktop te downloaden om die af te spelen wanneer je off line bent. Je kan de gedownloade muziek op maximaal drie geregistreerde apparaten gebruiken. In welke kwaliteit simfy de muziekbestanden ter beschikking stelt, is niet meteen duidelijk. De nummers geven hierover geen enkele indicatie. En ook op de website is hier niet onmiddellijk informatie over te vinden.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelGoogle’s geschiedenis in zes minuten
Volgend artikelDiagnose van je auto op je smartphone
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.