Muziekstreamingdienst van Duitse makelij

0
92
De drie abonnementsformules van simfy

De drie abonnementsformules van simfy (© ; licentie: )

Collectie
De muziekstreamingdienst simfy werd opgericht in mei 2010 en is al een tijdje actief in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Sinds begin november kunnen ook Belgen via www.simfy.be terecht bij deze muziekdienst die je toelaat al dan niet betalend naar muziek te luisteren via een internetverbinding. simfy biedt drie soorten abonnementen: Free, Premium en Premium Plus. Het is eerste is uiteraard gratis, maar het gebruik is in tijd beperkt – je kan maandelijks maximaal 20 uur naar muziek luisteren – en deze formule laat ook op gezette tijden reclamespotjes horen. Het Premium pakket, dat 4,99 euro per maand kost, is reclamevrij en niet beperkt in tijd. Met het Premium Plus pakket, dat 9,99 euro per maand kost en de meeste functionaliteit biedt, beschik je ook over de mogelijkheid offline naar muziek te luisteren en kan je de simfy mobile apps voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry gebruiken.
Om alle mogelijkheden van simfy uit te testen, namen we een abonnement op het Premium Plus pakket. Je kan het, net als het Premium pakket, dertig dagen lang uittesten. simfy’s bibliotheek bevat muziek van de vier belangrijkste platenlabels, maar onder meer ook van de non-profit organisatie Merlin Networks die de onafhankelijke muzieksector vertegenwoordigt. simfy biedt naar eigen zeggen muziek van meer dan 300.000 artiesten met meer dan 13 miljoen streambare songs.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelGoogle’s geschiedenis in zes minuten
Volgend artikelDiagnose van je auto op je smartphone
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.