Software mixt je digitale muziekcollectie als een DJ

1
91
MIXTRAX van Pioneer is software waarmee je kan genieten van je muziekbibliotheek alsof de nummers non-stop gemixt worden door een DJ in een club. Je kan MITRAX gratis downloaden.

Pioneer’s MIXTRAX is gratis muziekbeheersoftware die een volledige muziekcollectie analyseert en de verschillende muzikale attributen, zoals het tempo en het aantal beats per minuut (BPM), identificeert. De software merkt vervolgens iedere song en stelt op basis van die tags speellijsten samen die worden ingedeeld in verschillende genres en muziekstijlen, zoals Beat, Chill en Thump. Het programma kiest ook de beste overgangspunten van iedere song en mixt en combineert de tracks volgens Pioneer naadloos met elkaar, net zoals een dj tijdens een liveoptreden zou doen.

Pioneer MIXTRX op auto-hifi

Pioneer MIXTRX op auto-hifi (© ; licentie: )


Daarnaast kan je een van de drie Mix Style kiezen: Active, Standard en Simple. Hiermee wordt de intensiteit van de effecten, de overgangen en de duur van iedere track binnen de mix aangepast. Je kan de playlists op een USB/SD-geheugen zetten en met behulp van Pioneer’s STEEZ-audioproducten of de AVH-8400BT autoradio afspelen. De Pioneer DEH-6400BT auto-CD- en AVH-8400BT auto-AV-receivers hebben ook MIXTRAX EZ ingebouwd, een eenvoudigere versie van de technologie, waarmee je snel een non-stop muziekmix kunt maken.
Er is ook een iPhone App die je kan gebruiken in combinatie met de SPH-DA01 AppRadio van Pioneer. De app werdt op een vergelijkbare manier als de MIXTRAX-software en creëert een non-stop mix van songs die de AppRadio van Pioneer kan afspelen.
Je kan de Pioneer MIXTRAX software downloaden op deze website www.mixtrax-global.com. Voor de installatie van de software is wel Apple QuickTime vereist.

Vorig artikelNational Geographic verrast met grote Augmented Reality installatie
Volgend artikelGoogle’s geschiedenis in zes minuten
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.