Router met slimme antennes versterkt signaal naar elk toestel

1
29
D-Link lanceert een router met zes “slimme” antennes die de signaalsterkte aanpassen aan elk toestel. De Wireless N Router DIR-645 zorgt volgens D-Link voor stabielere verbindingen in gelijk welke uithoek van een gebouw.

De 300 Mbps IEEE 802.11n D-Link Wireless N Router DIR-645 heeft zes interne antennes met intelligente SmartBeam-technologie. Dankzij die gepatenteerde technologie zendt de router een constant signaal naar meerdere aangesloten draadloze toestellen. Volgens de fabrikant zorgt dit voor sterke, stabiele en vaste draadloze verbindingen in elke uithoek van een gebouw, een claim die we voorlopig nog niet hebben kunnen testen. Maar als SmartBeam echt werkt dan zou dit ideaal zijn voor gebruikers die draadloos HD video streamen via hun routers, of die vaak online games spelen. Stabielere en sterkere draadloze verbindingen zorgen immers voor minder haperingen. De DIR-645 kan prioriteit verlenen aan hert netwerkverkeer op elke ip-poort via de ingebouwde poortgebaseerde QoS (Quality of Service). D-Link DIR-645Op deze router kun je ook een USB-printer of USB-schijf aansluiten en die delen over het netwerk. Hij is verder compatibel met DLNA, de standaard voor het delen van media-inhoud over een netwerk. De DIR-645 ondersteunt ten slotte ook de nieuwe internetnorm IPv6, opvolger van het huidige IPv4. Op de website van D-Link kun je een pdf met productinformatie downloaden.

Prijs en beschikbaarheid
DIR-645 is vanaf eind september verkrijgbaar in de winkel voor de aanbevolen kleinhandelsprijs van 89,95 EUR.

Vorig artikelUltradunne smartphone met voortreffelijk scherm
Volgend artikelUltraslanke Android Honeycomb tablet van Toshiba
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Als hij ook steeds zijn internet connectie verliest zoals de Dlink Dir-615 dan ben je er vet mee dat hij een sterke en stabiele verbinding heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.