Robuuste smartphone van Samsung

2
74
Samsung introduceert de Galaxy Xcover, een smartphone die voldoet aan de IP67-norm, wat betekent dat het toestel luchtdicht is om vuil- en waterschade te voorkomen.

De Samsung Galaxy Xcover (S5690) is gemaakt van robuuste materialen om slijtage te voorkomen en is waterdicht tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten. De Xcover heeft een 800 Mhz processor en gebruikt Android 2.3 (Gingerbread) als besturingssysteem. Het 3,65-inch touchscherm is een krasbestendig Gorilla Glass-scherm dat vier tot vijf keer sterker is dan normaal glas. De Xcover biedt met Social Hub direct toegang tot verschillende soorten berichten, zoals push e-mail, sms-berichten en social networkservices en je kunt direct reageren zonder de individuele applicaties te openen. De smarthone ondersteunt WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0 en 3G/HSDPA. Ook een 3 megapixel autofocus-camera met LED-flitser behoort tot de uitrusting. Deze flitser kan ook dienst doen als zaklamp. De Xcover meet 121,5 x 65,9 x 12 mm en weegt 135 gram.

Samsung xcover (S5690)

Samsung xcover (S5690) (© ; licentie: )

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy Xcover zal verkrijgbaar zijn vanaf eind 2011. De adviesprijs is nog niet bekend.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel3D-printer gemaakt met LEGO-onderdelen
Volgend artikelWi-Fi e-reader van Sony gekoppeld aan bol.com
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.