Goed presterende desktop voor professionals

0
102
Dell Vostro 460

Dell Vostro 460 (© ; licentie: )

Zakelijke gebruikers hebben vooral nood aan betrouwbare hardware. Daarnaast zijn snelheid en performantie belangrijke pijlers. Diverse grote fabrikanten als HP, Fujitsu, Dell en vele anderen trachten tegemoet te komen aan de wensen van de zakelijke gebruiker. We ontvingen van Dell een preproductiemodel van de Vostro 460 die beschikt over een Intel Sandy Bridge processor. Deze desktop-pc richt zich specifiek op zakelijk gebruik.

De Dell Vostro 460 is voorzien van een Intel Core i5-2500 processor die draait op 3,30 GHz. Deze tweede generatie Core i5-processor is een Quad Core variant. De processor ondersteunt geen Hyper-Threading. De nieuwe generatie Sandy Bridge processor maakt gebruik van een LGA1155 socket en beschikt over 6 MB L3-cache. De Vostro 460 is uitgerust met 4 GB DDR3 – 1333 ram-geheugen (2 x 2 GB). Verder werd het systeem voorzien van een Western Digital Caviar Blue harde schijf met een capaciteit van 500 GB. Dell opteerde voor een zuinige, budgetvriendelijke Ati Radeon HD 5450 grafische kaart met 1 GB DDR3 geheugen. Ook een dvd Multi recorder en een 3,5” 19-in-1 kaartlezer zijn voorzien. Het besturingssysteem dat Dell preloaded meelevert is Windows 7 Professional 32-bit. Ook recovery dvd’s worden netjes meegeleverd.

In de doos
Naast de Dell Vostro 460 zelf worden ook nog een aantal accessoires meegeleverd. We vinden in de doos een degelijk qwerty usb-toetsenbord met polssteun van Dell. Het toetsenbord beschikt over een volwaardige lay-out en is uitgevoerd in matzwart met zilverkleurige accenten. Naast de vereiste toetsen zijn ook nog 15 mediatoetsen voorzien. Het toetsenbord beschikt verder over twee ingebouwde usb-poorten. Ook een degelijke, optische usb-scrollmuis wordt meegeleverd. Tot slot vinden we in de doos ook nog een stroomsnoer, drie recovery dvd’s en documentatie.

1
2
3
4
5
Vorig artikelKrachtige dual band gigabit router van Netgear
Volgend artikelEen nieuwe manier van online shoppen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.