Nieuw 5.1 surround soundsysteem van Logitech

0
40
Logitech Speaker System Z906

Logitech Speaker System Z906 (© ; licentie: )

Logitech brengt nieuwe Surround Sound Speakers op de markt die 5.1 geluid bieden voor films, games en muziek.

Het Logitech Speaker System Z906 5.1 surround sound luidsprekersysteem is de opvolger van het Logitech Z5500 Z-5500 Digital 5.1 Speaker System, dat al een tijdje op de markt was. De Z906 luidsprekerset biedt 5.1 surround sound met 500 watt RMS vermogen. De subwoofer heeft een vermogen van 165 watt en de vijf satellieten hebben een vermogen van 67 watt elk. De luidsprekers voldoen aan de eisen van het THX-certificaat.
Je kan zes verschillende apparaten tegelijkertijd aansluiten op het nieuwe surround soundsysteem, waaronder tv, dvd, dvr, Blu-Ray, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, iPod, pc of Mac-laptop. Het bedieningspaneel past in een thuisentertainmentsysteem en Logitech levert ook een draadloze afstandsbediening bij het systeem.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Surround Sound Speakers Z906 zijn vanaf eind maart 2011 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 349. Je kunt ze nu al kopen in de officiële Logitech webshop.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGecentraliseerde opslag voor thuisgebruikers
Volgend artikelE-readers met E Ink of SiPiX elektronisch papier
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.