Aanraakpc met Full HD 21,5-inch breedbeeldscherm

1
58
MSI Wind Top AE2240

MSI Wind Top AE2240 (© ; licentie: )

MSI introduceert in de Wind serie een nieuwe all-in-one-desktoppc met Full HD multi-touchscherm en met THX TruStudio Pro sound technologie voor een sprankelend geluid.

De MSI Wind Top AE2240 is uitgerust met een 21,5-inch 1080p Full HD 16:9 breedbeeldscherm dat aanraakgevoelig is. Met het aanraakscherm bedien je diverse multi-touch softwareapplicaties, zoals Easy viewer om foto’s te bekijken, YouPaint schildersoftware en Kidoz touch-games. De nieuwe Wind all-in-one-pc draait op een Intel Pentium P6100 processor, heeft 4 GB DDR systeemgeheugen en maakt gebruik van de Integrated Intel HD Graphics. De interne harde schijf heeft een capaciteit van 640 GB. De Wind Top AE2240 is uitgerust met HDMI-out en VGA-in poorten zodat je de pc kan aansluiten op andere multimedia-apparaten. De pc heeft verder zes usb-poorten, een eSata-poort en een 6-in-1 kaartlezer. De ingebouwde speakers beschikken over THX TruStudio Pro technologie die onder meer zorgt voor virtuele surround sound, ruisherstelling en automatische volume-aanpassing. De Wind Top AS2240 heeft een ingebouwde 1,3 megapixel camera waarmee je kan videochatten en video opnemen die je direct op YouTube of Facebook kan zetten.

Prijs en beschikbaarheid
De MSI Wind Top AE2240 all-in-one-pc heeft een adviesprijs van € 769.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPrijsgunstige Aldi pc met USB 3.0
Volgend artikelSamsung lanceert zijn eerste 3D videoprojector
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. IK zou graag de prijs weten voor een Tochiba L50, is deze computer geschikt voor tablet en desktop,kan ik het screen scheiden can het toetsenbord.

    Dank bij voorbaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.