Draagbare usb 3.0-harde schijf van Packard Bell

0
60
Packard Bell PB Go usb 3.0

Packard Bell PB Go usb 3.0 (© ; licentie: )

Packard Bell introduceert een usb 3.0-versie in de Packard Bell PB Go serie externe harde schijven. Het externe opslagapparaat is beschikbaar met verschillende opslagcapaciteiten tot 1 terabyte.

De nieuwe Packard Bell PB Go is een 2,5-inch externe harde schijf in zwarte behuizing met een usb 3.0-aansluiting die ook usb 2.0 ondersteunt. Het apparaat heeft geen ventilator waardoor het geruisloos werkt. Ook is de Packard Bell PB Go uitgerust met PowerSave-technologie. Volgens de fabrikant zorgt die ervoor dat het stroomverbruik vermindert met 30%. PowerSave verlengt ook de levensduur van de harde schijf door het schijfgebruik te reduceren. Met de Packard Bell Backup Software Suite kan je al dan niet automatische back-ups plannen en gegevens synchroniseren. De nieuwe Packard Bell PB Go ligt vanaf januari in de winkels in verschillende capaciteiten met een maximum capaciteit van 1 TB.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIn-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukkende functie
Volgend artikelWoorden zonder grenzen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.